Processer & Teknologi

NYTECH investerer løbende i ny teknologi inden for konstruktion og bearbejdning, der understøtter kundernes behov her og nu, men også fremtidens behov. Det kræver naturligvis en tæt dialog med vores kunder, således at vi formår at udvikle os sammen med dem.

I et i tæt samarbejde med vores kunder om udvikling og produktion, yder NYTECH den tekniske rådgivning og dokumentation, som vores kunder efterspørger.

Processer

Laserskæring er en fleksibel og berøringsfri metode til skæring af plader, der sikrer, at ridser og ujævne snitflader undgås. Vi laserskærer emner ud fra DXF-filer, som enten kommer fra kunden selv eller som vores eget team laver ved hjælp af professionelle tegneprogrammer.

Vores laserskærer er udstyret med fuldautomatisk pladeilægning og emneudtagning for optimal effektivitet.

Vi tilbyder vores kunder at skære i alle gængse materialer (stål, rustfrit stål og aluminium) og tykkelser – op til 15 mm i rustfrit stål og 25 mm i alm. stål.

Laserskæring

Revolverstansning er et godt alternativ til stansning i faste værktøjer og laserskæring, når der er tale om serietørrelser fra 50 – 10.000 stk. og hvor opgaven skal udføres hurtigt og effektivt.

Revolverstanseren er effektiv ved alle størrelser emner lige fra 10 x 10 mm. til 3000 x 1500 mm, endvidere kan emner med avanceret hulmønstre med fordel køres i revolverstanseren.

I vores revolverstanser kan vi tilbyde diverse undersænkede huller, gevind, gæller og mange andre finurlige omformninger samt opkravninger med gevind til erstatning for svejsemøtrikker og blindnitter.

Vores Trumpf TC5000R er udstyret med automatisk ilægning af råvareplader op til 3000 x 1500 x 8 mm. og udtagning af samme størrelse færdigemner. Vores stanser kan slå op til 1.000 huller i min. og endnu flere ved brug af clusterværktøj.

Revolverstansning

Vi kan tilbyde kantbukning med forskellige typer pladebukkemaskiner, så vores kunder kan få den bukkeproces, der passer bedst til deres emner. Vores maskiner håndterer både store, svært håndterbare emner – og mindre emner. Og med forskellige grader af automatisering kan vi producere alle emner til en konkurrencedygtig pris, uanset antal, størrelse og kompleksitet.

Vi har flere kantpressere, alle CNC-styrede. Med mulighed for bukkelængde på over 4 meter, med 9 akser CNC-styrede maskiner, kan vi bukke meget avancerede pladeemner i én opstilling og i samme bukkeoperation/arbejdsgang.

Vores CNC-styrede UpDown svingbukker håndterer emnelængder på op til 3.200 mm og pladetykkelser på max. 4 mm.

CNC pladebukning

Øgede kvalitetskrav betyder, at svejsning kræver stor faglig ekspertise og knowhow, og derfor er NYTECH bl.a. også certificeret og godkendt under forordningen ISO 3834, som er den svejsemæssige del af EN 1090, hvilket dermed betyder at vi også er godkendt til svejsning af metalkonstruktioner i stål indenfor byggeri og anlæg.

Vi har i dag en fleksibel og effektiv svejseafdeling, der kan håndtere både store og små emner. Vi svejser i de fleste typer materialer og i mange former for stålkonstruktioner, rustfrit stål, rør og meget mere. Vi tilbyder TIG-svejsning som er særlig anvendelig til rustfrit stål – samt MIG- og MAG-svejsninger som vi typisk anvender til større stålkonstruktioner og serieproduktion hvor det er optimalt for det endelige produkt.

Vi anvender robotsvejsning til automatisering af svejseprocessen. Robotsvejsning er mere effektiv end manuel svejsning, og der opnås ofte en høj ensartethed og et meget stort output.

Svejsning

Vores CNC automatsav er et supplement til alle vores øvrige ydelser

Vi har en fuldautomatisk CNC-styret savelinje med kapacitet på rørlængder op til 6.500 mm og 2.600 mm savelængde.

Desuden har vi en fuldautomatisk CNC-styret alu-sav med dobbelt klinger og en CNC-styret båndsav.

CNC automatsav

Vi kan bukke alt fra simple rør til komplekse bøjler og greb med høje krav til finish. Vi mestrer avanceret rørbukning, der giver helt nye muligheder inden for formgivning og design.

Vi udfører rørbukning og valsning – fra små til store seriestørrelser.

Rørbukning

Teknologi

Vi investerer løbende i ny teknologi inden for konstruktion og bearbejdning, der understøtter kundernes behov her og nu, men også fremtidens behov. Det kræver naturligvis en tæt dialog med vores kunder, således at vi formår at udvikle os sammen med dem.

Materialer

NYTECH har mange års erfaring med at arbejde i forskellige metaller;

  • Stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Messing
  • Kobber

En stærk samarbejdspartner

Når du ønsker en forventet høj kvalitet til aftalt tid! Lad os byde ind på din næste opgave.

Michael Hansen
Adm. direktør

Tlf. 2166 6768

Send mail

Vælg den industri du er interesseret i her