Projekbeskrivelse

Effektiv produktionsoptimering kræver dygtige samarbejdspartnere!

Om Scandi Byg a/s

Scandi Byg A/S i Løgstør er Danmarks største indenfor modulbyggerier. Scandi Byg er et velkonsolideret datterselskab i Danmarks største entreprenørkoncern, MT Højgaard A/S. Virksomheden er beliggende i Løgstør, cirka 50 km fra Aalborg, og beskæftiger godt 220 medarbejdere.

Scandi Byg har specialiseret sig i præfabrikeret modulbyggeri af høj kvalitet og har solid erfaring i optimale løsninger til repræsentative byggerier for offentlige og private. Forskellen på Scandi Bygs modulbyggeri og traditionelt byggeri er hverken originalitet eller eksklusivitet. Forskellen er proces, metode og logistik – og så er et nøglefærdigt Scandi Byg projekt typisk 15-20 % billigere end et traditionelt byggeri, og leveringstiden væsentligt kortere.

Optimering af produktionsprocesser …

– Det kræver et effektivt setup at kunne levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derfor leder vi hele tiden efter steder, hvor vi kan optimere vores produktion, siger værkfører Jørn Hansen. – Vi bruger en del underleverandører, idet vi har specialiseret os i fremstilling, montering og logistik.

NYTECH A/S har ’reddet os’ nogle gange …

– Vi kom egentlig i kontakt med NYTECH A/S ved et tilfælde, efter at vi havde fået en større ordre for et boligselskab. Vi havde brug for en revurdering af, hvilke processer vi ikke selv kunne løfte, og hvilke der kunne betale sig at lægge ud til en dygtig underleverandør, fortæller Jørn Hansen.

– NYTECH A/S er blevet en vigtig underleverandør for os. De fremstiller en del elementer for os i tyndplade stål, som vi så selv efterbearbejder. Og de har godt nok reddet os et par gange, hvor de hurtigt er trådt til – både med hjælp til tegningsarbejdet og selvfølgelig selve fremstillingen, siger Jørn Hansen.

– For at opnå den bedst mulige optimering af vores produktionsprocesser, så er det vigtigt for mig, at vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, som er professionelle og har kompetencer, vi ikke selv har. Jeg er meget omhyggelig med valg af underleverandør, og sammenligner gerne både pris og levering. NYTECH A/S er fleksible, hurtige og så har de altså ’grejerne’ til tyndpladebearbejdning og standsning. – Jeg er alt ialt meget tilfreds med samarbejdet med NYTECH A/S, slutter Jørn Hansen.

Scandi Byg
Scandi Byg

Med NYTECH som underleverandør er vi sikret hurtig levering, stor fleksibilitet og skarpe priser!

Jørn Hansen, værkfører