Projekbeskrivelse

Nytech – en underleverandør der forstår vores forretning

Om Duelco

Duelco A/S er et handels- og ingeniørselskab med mere end 40 års erfaring indenfor udvikling, salg og distribuering af løsninger omhandlende el- og automationsudstyr. Virksomheden er aktiv inden for projektløsninger af el og automation primært rettet mod industrien.

Duelco er beliggende i Sønderborg og Aalborg.

Dygtige underleverandører er med til at løfte vores forretning

– Vi løser mange specialopgaver, som andre ikke kan løse. Det kræver, at vi er fleksible og har et tæt samarbejde med vores kunder, siger direktør Ken Due.

– Duelco er en handelsvirksomhed med mange agenturer, og producerer ikke selv. Derfor er det rigtigt vigtigt med et godt netværk af dygtige underleverandører, som forstår sig på vores forretning, siger han.

’Business’ og netværk

– I min optik har god ’business’ med netværk at gøre. Forstået på den måde, at vi skal gøre det, som vi er gode til, og sende de opgaver videre, som ligger uden for vores kerneområder. Vi får mange opgaver gennem netværk, men giver også opgaver videre til virksomheder i vores netværk. Det gør Duelco til en meget troværdig samarbejdspartner – både over for vores kunder, men også over for øvrige samarbejdspartnere, forklarer Ken Due.

Samarbejdet med Nytech giver os stor fleksibilitet

– Jeg har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Michael Hansen, som idag er direktør for Nytech, og derfor var det også kun naturligt for mig at starte et samarbejde med Nytech som underleverandør. Nytech leverer alt inden for stålemner og beslag, svejste dele, galvaniserede dele og tyndpladeopgaver. Nytech har en god forståelse for vores forretning, og det betyder meget for vores samarbejde.

De er hurtige til at svare på vores forespørgsler og udregne en pris til os, og på den måde, så bidrager de til, at vi ligeledes kan være fleksible over for vores kunder, siger Ken Due.

– Nytech’s priser er meget fornuftige og de er helt sikkert konkurrencedygtige i forhold til andre underleverandører. Det gør mig tryg ved at komme med nye opgaver til Nytech. Jeg sætter pris på at have gode relationer hos vores samarbejdspartnere, og hos Nytech er der et godt team til at hjælpe os, fortæller Ken Due.

Duelco udvider forretningen ved køb af Melsen Tech

Duelco har købt Melsentech. Melsen Tech er en af de førende europæiske underleverandører på det serigrafiske og elektroniske område. Melsen Tech fremstiller folietastaturer, kabinetter samt totalløsninger. – Melsen Tech har en stor bearbejdningsafdeling men på trods af det, så har vi valgt at fortsætte det gode samarbejde med Nytech som underleverandør, slutter Ken Due.

Produkt fra Duelco

I min optik har business med netværk at gøre. Vi har et godt netværk af dygtige underleverandører, der forstår sig på vores forretning.

Direktør Ken Due