Løsninger

Avanceret procesudstyr, kompetente medarbejdere og en fleksibel produktion udgør grundlaget for NYTECH’s succes som en stærk underleverandør til procesindustrien.

Vores projektansvarlige ansatte har gennem mange års erfaring mulighed for at vejlede og servicere vores kunder i hele processen og De vil som kunde altid have en primær kontaktperson, der følger ordren fra start til slut, lige fra tilbudsfasen til efterkalkulation og fakturering.

Udviklingssamarbejde

NYTECH ønsker at deltage så tidligt som muligt i udviklingsfasen af vores kundens opgaver, således at vi sikrer vores kunder den optimale løsning til den helt rigtige pris. Vi er gode til at tænke kreativt optimere processer, hvor dette skaber merværdi for vores kunder.

Vi leverer produkter til en lang række brancher, både prototyper og enkeltstyks-produktioner og mindre serier til løbende serieproduktion. Produkterne kan være komponenter, maskiner eller hele anlæg, færdiggørelsesgraden afhænger af kundens ønsker og behov, vi kan leverer de rå emner – med eller uden overfladebehandling – for montage hos kunden eller vi kan levere færdigmonteret emner i kundens emballage direkte til slutkunden.

Flere processer

Selvom vi i vid udstrækning anvender højteknologiske bearbejdningsmaskiner og -anlæg, så anvender vi også konventionelle maskiner, som f.eks. manuelt betjente klippe-, bukke- og stansemaskiner.

For at sikre den samme høje kvalitet er alle vores operatører trænede i at udføre egenkontrol samt løbende at vedligeholde og rengøre maskiner og udstyr.

Løsning til energibranchen
Pannel til udvendig beklædning af stort hotel

En stærk samarbejdspartner

Når du ønsker en forventet høj kvalitet til aftalt tid! Lad os byde ind på din næste opgave.

Michael Hansen
Adm. direktør

Tlf. 2166 6768

Send mail

Vælg den industri du er interesseret i her